top of page
Klantenservice

Veilig betalen

 

Bij Such Sweethearts kunt u veilig online betalen via verschillende betaalmethoden. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

 

  • Creditcards, visa-mastercard

  • Ideal (Nederland) Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Met het direct afschrijven van het bedrag kunnen wij direct starten met het verwerken van uw bestelling.

  • Handmatig: u kunt het bedrag zelf overmaken rekeningnummer NL82 SNSB 0772 7043 68 t.n.v C J ten Kortenaar- vermeld bij vakje mededeling: collectie, armbandnummer en order/bestellings-nummer.

Retourneren

Alle artikelen (ook uit de sale) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden:


1. Na ontvangst heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en (indien van toepassing en indien redelijkerwijs mogelijk) voorzien van aangehechte labels.

 

2. Mail ons eerst alvorens u uw aankoop naar ons retourneert. Vermeld in uw mail uw factuurnummer/bestelnummer, uw naam, productnummer en het bedrag.

 

Probeert u zoveel mogelijk gebruik te maken van de orginele verpakking. Onze verpakking is zo gemaakt dat u hetzelfde pakketje kunt gebruiken voor het retourneren.

 

4. Lever uw pakketje in bij een postpunt en bewaar uw Track & Trace code zorgvuldig. Dit is uw retourbewijs. Het retouradres kunt u vinden op het retourformulier. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Later krijgt u de verzendkosten terug gestort op uw rekening.

5. Uw retourmelding wordt binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. U krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen deze termijn terug. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

6. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang u direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is:- IDeal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op uw rekening.

Ruilen

Op dit moment is het niet mogelijk om uw artikel te ruilen. U kunt het beste het nieuwe product bestellen en het oude product terugsturen via het retourproces zoals hierboven beschreven. Dit is de snelste en makkelijkste manier om uw producten zo snel mogelijk in huis te hebben!

Bezorgen & Afhalen

  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,-.

  • Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is morgen in huis.


Such Sweethearts maakt gebruik van de verzendservice van PostNL. Such Sweethearts biedt binnen Nederland gratis verzending aan vanaf € 50,-. Voor bestellingen onder de € 50,- binnen Nederland rekenen wij € 3,95 verzendkosten. 

*Helaas kunnen wij in België geen 100% garantie bieden dat de bestelling binnen 1 werkdag bezorgd is. 

Bestellingen geplaatst na 18:00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Geplaatste bestelling op zaterdag en zondag worden op maandag verstuurd. 

 

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link om uw pakketje te volgen en uw Track & Trace nummer van PostNL. De status kunt u volgen op PostNL. Heeft u niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!


Niet thuis? PostNL biedt uw bestelling eenmaal aan op uw bezorgadres. Hierna wordt het pakketje afgeleverd bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Deze kunt u afhalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.


Afhalen

Such Sweethearts heeft geen fysieke winkel, maar biedt  wel de mogelijkheid om uw pakketje op te halen bij onze rijgstudio te Nieuw-Weerdinge. Het afhalen van uw bestelling kan alleen op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen:

06 36565094 of cynthia@suchsweethearts.com.

  • Verzendkosten binnen Europa zijn € 5,95

  • Verzendkosten buiten Europa zijn € 19,95

  • Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

Such Sweethearts heeft geen invloed op vertraging die bij Post NLof andere logistieke leveranciers (dhl, ups) kan ontstaan.

bottom of page