top of page

Rijgen voor rechten! Dat is wat we doen :))! We rijgen voor ieders recht op:

vrijheid, welzijn, geluk, gezondheid en liefde. We rijgen alle kralen vanuit ons hart en met plezier voor mens, planeet en dier.

Iedere Such Sweethearts embracelet (armband) herbergt zijn eigen verhalen:

  1. Het motivatieverhaal van degene die hem heeft gemaakt,

  2. het levensverhaal van de drager,

  3. de persoonlijke en passionele verhalen van de mensen die zich inzetten voor een goed doel

  4. en de confronterende verhalen van hen die hulp van buitenaf nodig hebben.

 

Dat maakt dat iedere embracelet, zoals wij ze noemen bij Such Sweethearts, bijzonder en heel uniek is. Geen enkele armband is namelijk hetzelfde. Iedere embracelet heeft een eigen bonte, opvallende looks. We (her)gebruiken hiervoor zowel nieuwe kralen en bedels als ook gedoneerde kralen. 

Alle armbanden worden met liefde en zorg handgemaakt door ware rijgstrijders die staan voor  compassie, betrokkenheid en liefdadigheid voor de wereld dicht om hen heen en verre landen. Rijgstrijders zorgen er voor dat iedere embracelet opvalt om goede doelen onder de aandacht

te brengen.

Van iedere verkochte armband gaat er steeds 10% naar een goed doel.

Doe mee en omarm alle verhalen die extra aandacht nodig hebben van ons! Help mee en zorg dat slachtoffers en hulpbehoeftigen gehoord en gezien worden. Support mee en veroorzaak een nieuwe positieve wending in het leven van hen die ons hard nodig hebben.

Bedankt voor je aandacht !

You are such a sweetheart : ).

 

Op dit moment worden 25 miljoen mensen geconfronteerd met het meest repressieve regime ter wereld. Het volk van Noord-Korea wordt zelfs de meest fundamentele rechten van vrijheid van meningsuiting, vrij verkeer en informatievrijheid ontzegd, omdat de heersende elite prioriteit geeft aan overleving van het regime boven al het andere.

Liberty in North Korea

Ze gebruiken een brutaal repressief systeem van politieke controle om hun dominantie over de samenleving te waarborgen, door extreme maatregelen te nemen, waaronder collectieve straffen, openbare executies en politieke gevangenkampen.

downloads.png
index.png
PINS_LOGO_2021.webp
bottom of page